godmorning sunshine

..så vare inge sunshine..

Aja, ska iallafall snart göra frukost och kolla vakna. Sen blire skolan, sen jobba (om man nu kan kalla de jobb, jag får ju lön iallafall) och sen tre timmars träningen som e den bästa träningen på hela veckan, mums love it!

Fattar inte hur man använder camen på den här datan & de suger..

Puss, ha de bra tills vi hörs nästa gång ;)

natti

Nu tackar jag för mig och går och lägger mig i ett varmt bad.
Sov sött :)


hihi

Nu har min underbara pappa äntligen kommit hem från hockeyn, så nu kan vi kolla på efterlyst. Vågar nämnligen inte kolla på de när jag är ensam hemma.

Mjölken står i frysen nu i någon minut så den blir kall och sen ska vi doppa ballerina (:

-.-

ååå, jag har så tråkigt!

Har så tråkigt att jag faktiskt måste klaga lite..
Va fan gör polisen från Luleå i idol & vaaaaad har han på sig?!

Fick precis en utbjudan på en cykeltur med en kompis, men oooorkar inte. FAN
Va tråkigt jag har..
Vet ni va jag skulle vilja göra nu?
Jag skulle vilja att torrshampoo gör susen och att jag hade en stor svart jeep med väärldens bästa högtalare så skulle jag åkt förbi Marre och hämtat henne, Josse och Thilda och åkt till ica maxi och shoppat slut på deras godis hyllor

Men jag får väl sitta här i min södersuttna soffa, med ryggvärk, som jag har fått just för att jag har suttit i soffan..

gokväll

Cha Cha bloggen! ;D
Haha, wannabee...

Vaknade nu ja, vet inte hur de kommer sig att jag sover heeela tiden. Har ju fan inget liv längre pga sovningen..

Har iallafall varit hos läkarn, gick inte bra. Ska dessvärre iväg till en annan läkare imorn, så vi får hoppas att de går bättre iallafall.

Har knarkat oskyldigt dömd och käkat massa mat när jag inte sovit, idag.

Pappa väckte precis mig och han skulle tydligen iväg och kolla hockey med grabbarna hans så jag får kolla idol, kungarna av tylösand och Berg flyttar in själv..

Nee nu ska jag kolla vädret och sen tare lugnt..

läkarn

Ska till läkarn 14.45 sen blire träning 18.00-22.00
Så vi får se hur mycket vi hörs idag. :)

HARE BRA!


bilder som väcker känslor

Nu tror jag att jag har förstått hur man gör. Och det var varken datan eller blogg.se som hade damp, de va jag..
HE-HE
Nu tänkte jag slänga upp lite bilder eftersom att jag har så sjukt tråkigt iallafall.

Fick ju en skoldator när jag började på Thorén (utan bilder såklart) så jag har suttit och sparat lite bilder som jag hittade på bloggen. Så de är ganska gamla bilder men dom väcker sjukt mycket känslor och tror de kan va kul för er, mina vänner, att se också!



















De va allt för den här gången. Känns som att de blir lite mycket annars. Men snart får ni se mer minnes bilder :D

blogg.se?

Men va är blogg.se för skit? Förra inlägget ser ut som en klump och kom upp för typ en minut sen trots att jag publicerade för typ femton. Gör nya rader och hit och dit men inte syns de eller. Och de går inte att lägga in bilder? Om jag lägger in en bild så försvinner texten och endast bilden synd. Äre jag, datorn eller blogg.se som har damp? :D Kanske nån kan hjälpa mig? Edit: inte fan blev de här inlägget nå bättre heller..

sjuk

Nu när jag endå bara ligger hemma med världens huvudvärk och magont kan jag ju lika gärna uppdatera lite. :) Ser dock att blogg.se har blivit lite omgjord så nu har jag ingen aning om hur man lägger in bilder. Suck.. Hur kul är det med en blogg utan bilder? Har iallafall hänt en del sen jag bloggade senast. Och tur är väl de, eftersom att de va i början av sommarn och alltså ett tag sen ;) Har haft en helt underbar sommar! Börjat gymnasiet, borgis blev de först men bytte efter typ två veckor pga en helt sjukt dålig klass. Lyckligtvis hittade jag iallafall tre grymma flickor som efter ca tre veckor fick hänga med till Thorén och börja i en ny klass, helt enkelt. Och som grädde på moset gick redan min pingla Sussi där. Gr8! Förövrigt är det jävligt mycket i skolan just nu, men en kille i klassen sa igår att dom hade sagt innan vi kom att de skulle lugna ner sig efter höstlovet och det hoppas jag verkligen stämmer! Annars kommer jag få magsår fan, som förövrigt Sussi har fått.. Nu ska jag försöka plugga lite -.- Återkommer troligtvis senare ska ni se ;) Puss

va fan gör ni här?

gick in på bloggen nu för fösta gången på minst en och en halv månad och upptäcker att jag har minst 13 besökare per dag. haha, va äre för fel på er? fråga mig inte varför jag har slutat blogga, har bara blivit så.. vet inte om jag kommer komma igång med den igen eller om den får stå här och samla damm (& besökare tydligen).

RSS 2.0